Офиси под наем

ТОП ОФЕРТА Офис на бул. "Христо Ботев"

След освежителен ремонт. партаментът е необзаведен. Състои се от хол с преход към стая, самостоятелна стая, самостоятелна кухня, баня и отделна тоалетна. Подовите настилки са паркет, теракот и фаянс. Има ТЕЦ и е обезопасен. Намира се на много комуникативно място - до спирки, до бул.'Сливница'.
Наем 360 лв

 
ТОП ОФЕРТА Офис на бул. "Васил Левски", до Попа, магазинно помещение!

Между НДК и Попа, лице към булеварда. Помещението е 12 кв.м., магазинно помещение е в много добро състояние. Има самостоятелен WC. Климатик. СОТ. Статут на магазин. Подходящо за магазинче, офис и др.
Наем 350 лв

 
Офис-магазинно помещение в Борово

Даваме под наем магазинно помещение, подходящо за офис в кв."Борово". 24м2, състои се от 2 работни помещения и санитарен възел.
Има големи прозорци към улицата с общо 6м витрина.
Има ТЕЦ.
Има 2 входа, напълно самостоятелни и независими от входовете на кооперацията.
Подовата настилка е теракот, а стените са боядисани с латекс. Ремонтирано е след последните наематели и няма нужда от ремонт.
Наем 220 лв

 
Офис в идеален център, бул. "Скобелев" до Петте кьошета

Офисът е 58м2. Намира се на ет. 1 над партер. След ремонт. Състои се от входно антре, стая с портал към друга стая, една по-малка самостоятелна стая и санитарен възел.
Има ТЕЦ.
Необзаведен.
Досега е ползван за офис.
ОТДАДЕН

 
Офис в Лозенец, 211м2, 14м витрина
Дава се под наем офис в Лозенец с площ от 211м2. Височината на помещението е 3,5м. Подходящ е за банков, застрахователен офис, представителство, магазин и др.
Намира се в района на Американското посолство и има 14м лице към оживена улица. Магазинът е изцяло на кота 0. Два входа. Възможност за преустройство по желание на наемателя и премахване на преградните стени.
Наемната цена е без включен ДДС.
Отдава се под наем с 2 паркоместа пред магазина.
ОТДАДЕН
 
Офис с лице към ул. "Гурко", 86м2, обезопасен партер
Предлагаме под наем партерен апартамент на ул. "Гурко" в близост до бул. "В. Левски". Апартаментът е подходящ за офис, ползван е за офис и досега. Има голямо лице към ул. "Гурко". Има ТЕЦ и телефон. Офисът се състои от двоен светъл вестибюл с преход към 2 стаи, които имат и още една връзка помежду си, отделна кухня, която също може да се ползва за работно помещение, баня и тоалетна отделно. Подходящ е за нотариална кантора, туристическа агенция и др. Нуждае се от освежаване, за което наемодателите предлагат гратисен период или могат те да направят ремонта според предпочитанията на наемателите. В близост има възможности за паркиране.
За повече информация, моля, свържете се с нас.
ОТДАДЕН
 
Офис в идеален център, 92м2, след ремонт - отл. състояние, ет. 1
Офис под наем в Идеален център на ул. "Хаджи Димитър" (пряка на бул. В. Левски в частта между "Гурко" и "Цар Освободител").
Офисът е след основен ремонт, в отлично състояние - настилките са паркет, циклен и лакиран, стените са боядисани с бял латекс, антрето е с теракот, нова PVC дограма навсякъде, санитани помещения с фаянс и теракот.
Офисът се състои от голям двоен хол с тераса, към зелен вътрешен двор, непреходна стая (към улицата) и отделна кухня (която също може да се използва за работно помещение), с тераса. Отделна тоалетна и отделна баня.
Входът на кооперацията е в добро състояние, тих и спокоен блок.
Квадратурата на апартамента е 92м2, просторни светли помещения.
ОТДАДЕН
 
 

При условията на динамичничния пазар на недвижими имоти, бързината е предимство, моля, ако имате конкретно търсене за недвижим имот, свържете се с нас.

Можете да го направите на тел. 9801261, 9812349, 0888 393665 или на e-mail info@moradabg.com

Нашите координати са публикувани тук За контакт

 

За наематели
За наемодатели

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

English

Продажби

Наеми

За нас
За контакти
Изпрати имот
Въпроси

Начална страница


Агенция "Морада"
адрес:
гр. София, ул. "Гурко" №68,
факс: 9801261
телефон: 9801261, 9812349
GSM 0888393665, 0899998488
e-mail:
info@moradabg.com